T. 0495
526073

KLOKKEN

Omdat tijd niet voor eeuwig is

Altijd bij de tijd
FERRUM By Rolf

Klokken By Rolf

Design klokken vertellen de tijd in woorden en geven door het slimme ontwerp middels puntjes de exacte minuten weer. Verkrijgbaar in diverse merken, talen, kleuren en materialen. Mogelijk als wandklok of tafelmodel.

Een klok is vandaag de dag meer dan een verplicht item

Een klok is vandaag de dag meer dan een verplicht item, waarvan je alleen de tijd afleest. Tegenwoordig is er een brede keuze in kleur, ontwerp functie en merk.

Met een ruim aanbod van diverse merken klokken vind je bij ons altijd wel een passende klok. Onze collectie loopt uiteen van klassiek tot strakke designer klokken.

NexTime

Nextime is een nederlands bedrijf dat is opgericht in 1970. Met 40 jaar ervaring in het ontwikkelen, fabriceren en verhandelen van klokken in meer dan 35 verschillende landen is Nextime de marktleider van klokken. De schat aan ervaring zorgt voor unieke en stijlvolle producten die als een ware toevoeging gelden in je interieur! voor elke ruimte in huis of kantoor is er een geschikte nextime klok. Door de verschillende vormen kun je altijd wel een mooie klok vinden in deze collectie, welke interieurstijl je ook hebt. Kies gauw een mooie wandklok, tafelklok of wekker uit en je interieur is gelijk een opvallende accessoire rijker.
Image

Invotis

Image

Invotis

Met Invotis haal je een exclusief merk in huis dat unieke producten produceert. De producten van Invotis zijn niet alleen humoristisch, handig, nuttig en verrassend, maar ze onderscheiden zich ook door hun hoge kwaliteit. Invotis besteedt daarnaast veel aandacht aan het verpakkingsmateriaal, waardoor de producten ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Het merk brengt elke zes maanden een nieuwe collectie uit, met sprankelende producten die je interieur zullen verrijken.

Karlsson

Karlsson is het bekendste klokkenmerk van nederland. kwaliteit, herkenbare vormen en innovatie zijn de kenmerken van karlsson klokken. koekoeksklokken, klok met alleen wijzers, klok in de vorm van een dier, karlsson heeft altijd originele ontwerpen.

karlsson heeft strakke design klokken maar ook grappige ontwerpen. wat je smaak ook is, er is altijd een karlsson klok die bij je past.
Image

HORLOGES By Rolf

---

Experience onze Service
FERRUM By Rolf

Sieraden By Rolf

Met een ruim aanbod van diverse merken sieraden vind je bij ons altijd wel een passend sieraad.

HORLOGES BY ROLF

Altijd een uitgebreide horloge collectie, voor Dames, Heren en Kids. 

Reparatie By Rolf

Horloge of sieraad stuk? Laat ons het vakkundig herstellen of repareren.

FERRUM By Rolf

0495 - 526 073
Maasstraat 5 A
Weert

Bezoek ook eens;
www.ferrumonline.nl

OPENINGSTIJDEN

Di - Za 10.00 tot 17.00 u
Do koopavond tot 20.00 u
Maandag gesloten
Zondag * koopzondag

Facebook
2024 - FERRUM By Rolf

FERRUM By Rolf

0495 - 526 073
Maasstraat 5 A
Weert

OPENINGSTIJDEN

Di - Vr 10.00 tot 18.00 u
Za 10.00 tot 17.00 u
Do koopavond tot 21.00 u
Maandag gesloten
Zondag * koopzondag

Facebook